Trine Bratt Stølsnes, 12. feb. 2018

Verdens første energipositive hotell i arktisk miljø - velkommen til Svart

Verdens første energipositive hotell i arktisk miljø - velkommen til Svart

Vi har jobbet lenge med dette - og nå er det ute.

Via vårt datterselskap Arctic Adventure of Norway lanserer vi, i samarbeid med Snøhetta, Powerhouse og den lokale Glomfjord aktøren Vitar, verdens første energipositive hotell ved polarsirkelen, med en 360° utsikt over Svartisen og den arktiske naturen.

Vi er utrolig glad for muligheten til å videreutvikle et så unikt og spektakulært prosjekt som Svart. Vår lokalesamarbeidspartner Vitar i Glomfjord, var de som startet prosessen rundt ideen om et hotell på Svartisen. Sammen med Snøhetta og aktører i Powerhouse alliansen skal vi nå bevege oss videre fra gjennomført mulighetsstudie til et utvidet forprosjekt for å dykke dypere ned i detaljene rundt Svart. Vår ambisjon er å skape noe unikt og banebrytende, noe som samsvarte veldig godt med Snøhetta og Powerhouse sine ambisjoner da vi startet dialogen med dem. 

 

Klikk deg inn på www.svart.no for å lese mer!

 

Illustrasjonsbilde av Svart. Verdens første energipositive hotell i arktisk miljø.

Vil du vite mer? Ta kontakt. 

    

Hvorfor du bør investere i MIRIS?

Powerhouse gir tilbake til miljøet

Skrevet av Trine Bratt Stølsnes

Trine Bratt Stølsnes

Trine Bratt Stølsnes jobber som Markedsdirektør i MIRIS Eiendom. Hun har studert økonomi og markedsføring på BI og har lang og bred erfaring fra ledelse og gjennomføring av digitale og tradisjonelle markedsføringstiltak for både nasjonale og internasjonale selskaper.

Legg igjen en kommentar