05. Oct. 2017

  MIRIS styrker laget

  MIRIS har styrket laget med en egen in-house arkitekt og designer. Hils på Katrina Urbanik.

  Katrina Urbanik.jpeg

  Katrina Urbanik er utdannet Arkitekt fra Oxford School of Architecture i England og har siden 2007 prosjektert og realisert mange titalls nyskapende og moderne arkitektoniske prosjekter i Norge og utlandet. Katrina har særlig gjort seg bemerket med flere nybygg i Asker, Bærum, Drammen, Jessheim og har mottatt flere priser og utmerkelser for sitt arbeid.

  Siden 2010 har Katrina konsentrert seg om fremtidig og bærekraftig arkitektur. Hun er alltid et skritt foran med nye innovative og bærekraftige løsninger for fremtidens arkitektur. 

  For Katrina er bærekraft et grunnleggende designparameter, som tydelig utfordrer og utvikler arkitekturen og gjør byggingen til en helhetlig prosess. Dette resulterer i utvikling av stedstilpasset og bærekraftig byggeskikk og en annen arkitektonisk estetikk, enn den vi er vant til.  

  Katrina bidrar med sin arkitektur til samfunnsutvikling, som imøtekommer dagens forbruksbehov uten å forringe mulighetene for kommende generasjoner til å få dekket sine behov.

  "Jeg gleder meg til å tilføre MIRIS Eiendom de beste design og arkitektoniske ideer for fremtiden. Arkitektur, bærekraftige valg samt miljøhensyn vil utvilsomt gå hånd i hånd fremover. Dette er en trend MIRIS ønsker å være en del av og jeg ser frem til å støtte opp under denne strategien".

  Katrina jobber med disse prosjektene om dagen: Nordal Panorama, Skagerak Park og Bø Terrasse.

   

  Noen eksempler på tidligere prosjekter Katrina har vært arkitekt på:

  Skjermbilde 2017-10-05 kl. 13.21.29.png Skjermbilde 2017-10-05 kl. 13.54.03.png

  Skjermbilde 2017-10-05 kl. 14.04.53.png Skjermbilde 2017-10-05 kl. 13.54.47.png 

   

   

   

  ta-kontkt-4.png