Harstad

Landvindsbukta

map-marker
p3.png
p4.png
Kommende prosjekt
p2.png
Leiligheter
p1.png
Harstad
Kommende prosjekt

Landvindsbukta Harstad

MIRIS skal i gang med et flott byggeprosjekt i Harstad. Prosjektet, som har fått navn Landvindsbukta, skal bygges på ca. 20.000kvm BRA og skal ved hjelp av tusenvis av planter og trær produsere mengder av oksygen i året. Det er en meget flott tomt ved sjøen og i umiddelbar nærhet til Harstad sentrum. Her får alle leilighetene sjøutsikt og området er et fint turterreng. Her skal det bygges moderne leiligheter med parkeringskjeller noe det finnes lite av i området.

Leilighetsprosjektet skal bygges i limtre, som er et godt alternativ til betong i bærende konstruksjoner i det fleste typer bygg. I forhold til sin vekt er limtre det sterkeste konstruksjonsmaterialet. Hele anlegget skal først og fremst drives ved hjelp av geotermisk varme og solenergi gjennom fotovoltaisk pervoskitt teknologi.

Vi ønsker å utnytte ny teknologi, slik at vi oppnår arkitektur av høy kvalitet med fremtidsrettede løsninger. Byggene vil inneholde smarte løsninger, fasiliteter og systemer i hver enkelt bolig.

 

Arkitekt, Katrina Urbanik, står bak ideer, design og uttrykk av Landvindsbukta Harstad.

"Fremtidens boliger i Harstad er spekket med nyeste smart teknologi og fasiliteter byen ikke har sett maken til" - Katrina Urbanik, Arkitekt & Design i MIRIS Eiendom


 

 

| |


| |


SE ALLE SOM JOBBER I MIRIS
Ønsker du mer informasjon?

KONTAKT OSS

Har du spørsmål om våre eiendomsprosjekter, eller ønsker du å vite mer om MIRIS Eiendom?

Fyll inn din kontaktinformasjon, og vi vil ta kontakt med deg.