Nordal, Lier

Klinkenberghagan

map-marker
p3.png
p4.png
Kommende prosjekt
p2.png
Leiligheter
p1.png
Nordal, Lier
Kommende prosjekt

Klinkenberghagan

Område Klinkenberghagan BKS5, ligger i Lier og er en del av et landbruksområde.

Vårt mål er å etablere fremtidsrettet gårdstilknyttet bo- og næringsvirksomhet basert på tomtens ressursgrunnlag. HomeFarm er et miljøvennlig konseptforslag for neste generasjon urbane familier. Den representerer en bolig- og kommersiell landbruks-typologi for Norge, som kombinerer smarte leiligheter og anleggsvirksomhet, som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring.

Vi ønsker å etablere et miljø som vil sikre sunnhet og fremheve naturen på tomta. Innbyggerne skal i et herdemiljø med høy tetthet skapt av grønnsaksbæret, drive moderne gård på en annen måte, med nyeste fremtidige smarte teknologier, kalt Future life.

Vårt mål er å generere diskusjon om potensialet, som kan oppstå ved blanding av to vanligvis separate funksjoner; fremtidige, smarte og bærekraftige og egen moderne og sunn matproduksjon. Den forskningsbaserte designen tar opp to utfordringer som Norge står overfor: hvordan staten kan støtte et raskt voksende, usunn, lat og aldrende samfunn, og hvordan det kan forbedre mattryggheten, hvorav 90% av mat vi spiser er importert fra EU og andre land, stappfulle av kjemikalier og sprøytemidler vi ikke har kontroll på.

Arkitekt, Katrina Urbanik, står bak den arkitektoniske utformingen i HomeFarm og Future life-konseptet med egen matproduksjon i et spesielt dyrkingssystem, grønne hager samt levende vegger med piletre og planter på bygningene, som bidrar til posisjoneringen av prosjektet i Lier kommunes landbrukstradisjon.

"En velkomst til en god blanding av den tradisjonsrike norske naturen med moderne FREMTID i våre hender, for oss og våre etterkommere" - Katrina Urbanik – MIRIS Eiendom AS 

| |


| |


SE ALLE SOM JOBBER I MIRIS
Ønsker du mer informasjon?

KONTAKT OSS

Har du spørsmål om våre eiendomsprosjekter, eller ønsker du å vite mer om MIRIS Eiendom?

Fyll inn din kontaktinformasjon, og vi vil ta kontakt med deg.