Lier, Tranby

Nordal Panorama AS 

map-marker
p3.png
p4.png
Byggestart 2018
p2.png
p1.png
Lier, Tranby
Fullfinansiert prosjekt

Nordal Panorama

Nordal Panorama ligger i et idyllisk grøntområde ved Tranby i felt B21, B8 og B4 øvre del, i Lier kommune, hvor MIRIS Eiendom AS skal bygge innovative, aktive, bærekraftige og ikke minst klimavennlige eneboliger.

Lier er Norges eple- og fruktkommune, og som prosjektnavnet tilsier blir utsikten fra boligene lang og vakker. Prosjektet vil inneholde funksjonelle, moderne familieboliger, i trygge og frodige omgivelser bare 25 minutters kjøring fra Oslo og 10 minutter fra Drammen. Nordal Panorama byr på et godt oppvekstmiljø, med nærhet til marka og en attraktiv barneskole.

Prosjektet som er utviklet har 8 typer bolighus fordelt på de tre tomtene. Totalt vil området ha kapasitet til 20 boliger. Boligene er bærekraftige og skal bygges uten store mengder betong, med utstrakt bruk av tre og naturstein. Boligene skal utstyres med vannbåren varme, solpaneler, moderne klimatiseringsstrategi, matavfallsanlegg samt moderne elektroteknikk.

 

Vår egen in-house arkitekt og designer, Katrina Urbanik, har gjort en formidabel jobb med design og uttrykk av de ulike hustypene i Nordal Panorama. Hun er alltid et skritt foran med nye innovative og bærekraftige løsninger for fremtidens arkitektur. For Katrina er bærekraft et grunnleggende designparameter, som tydelig utfordrer og utvikler arkitekturen og gjør byggingen til en helhetlig prosess.

Byggestart 2018

Tomteområde ligger øverst og har den desidert beste beliggenheten i området. Vi har derfor valgt å gå for hustyper som skiller seg ut, der både design og kvalitet gjenspeiler beliggenheten.

Dette prosjektet tar vare på kvaliteter og verdier som landskapet representerer. Stedets særpreg videreføres og forsterkes ved at boligene er godt tilpasset omgivelsene, de er lune, naturlige i materialutvalg, energieffektive, samtidig som prosjektet utnytter tomtene på en riktig måte. I forhold til landskapstilpasning er bebyggelsens plassering, volum, form, materialitet og farge et vellykket resultat. En god arkitektur som vil bidra til velferd, bærekraft og verdiskapning i kommunen.

 

Vi forventer byggestart i løpet av 2018. 

Involverte

Svein Harald Olavesen - Kontaktperson

Finans i MIRIS Eiendom AS | 934 09 020 | svein.harald.olavesen@miris.no


Ta gjerne kontakt med Svein Harald Olavesen for eventuelle spørsmål om Nordal Panorama.

SE ALLE SOM JOBBER I MIRIS
Ønsker du mer informasjon?

KONTAKT OSS

Har du spørsmål om våre eiendomsprosjekter, eller ønsker du å vite mer om MIRIS Eiendom?

Fyll inn din kontaktinformasjon, og vi vil ta kontakt med deg.