Porsgrunn

Floodegården 

map-marker
p3.png
p4.png
p2.png
p1.png
Porsgrunn
Fullfinansiert prosjekt 

Om Floodegården

MIRIS Eiendom AS ønsker å tilbakeføre vesentlige elementer fra den gamle «Floodegården», hovedsakelig gjennom materialbruk, form og bruksendring. Floodegården kommer tilbake i en ny innpakning gjennom smart, innovativ arkitektur og design. Vi vil benytte ubehandlet tre på fasadene, beholde Porsgrunnmarmoren i første plan samt tilføre mer av denne i vinduskarmene og andre steder i bygget. Det er ønskelig å endre fasadene på eksisterende bygg og erstatte murpussen til bærekraftig og lite eksponert treverk i grå utførsel.

Vi ønsker å utnytte ny teknologi, slik at vi oppnår arkitektur av høy kvalitet med fremtidsrettede løsninger som også reduserer klimagassutslippene med 50 prosent i forhold til et sammenlignbart, konvensjonelt bygg. Ny teknologi forbedrer byggematerialer slik at de blir sterkere, tryggere i bruk og mer bærekraftig.

Arkitekt, Katrina Urbanikstår bak design og uttrykk av prosjektet Floodegården.

“ Disse endringene vi nå har gjort vil gi prosjektet i sin helhet større verdi og mer per kvadratmeter. - Katrina Urbanik, Arkitekt & Design i MIRIS Eiendom.

Byggestart 2018

Floodegården er en flott eiendom som ligger i sentrum av Porsgrunn med utsikt over vannet, med byens beste beliggenhet. Dette har tidligere vært administrasjonsbygget til Skagerak Energi, og er svært godt vedlikeholdt av tidligere eier. Bygget er erverdig og med et godt potensiale.

Det planlagte prosjektet på eiendommen består av å bygge 40 leiligheter av forskjellige størrelse (50-140 kvm).

 

Vi skal integrere det beste fra fortiden inn i byens fremtid.

 

Involverte

Jean-Pierre Kelders - Prosjektleder

Prosjektledelse i MIRIS Eiendom AS | 404 87 000 | jean.pierre.kelders@miris.no


Jean-Pierre Kelders har lang erfaring fra eiendomsbransjen og har teknisk innsikt og erfaring med både design/konstruksjon, prosjektering, bygging og drift av ulike type anlegg og eiendom.

Kelders har tidligere ledet en rekke større prosjekter innen oljesektoren og har jobbet som administrerende direktør i NLI Engineering Industry AS og Norsveis/K-Svets AS.

Katrina Urbanik - Arkitekt

Arkitektur og design i MIRIS Eiendom AS | 968 32 470 | katrina.urbanik@miris.no


Katrina Urbanik er utdannet Arkitekt fra Oxford School of Architecture i England og har siden 2007 prosjektert og realisert mange titalls nyskapende og moderne arkitektoniske prosjekter i Norge og utlandet. Katrina har særlig gjort seg bemerket med flere nybygg i Asker, Bærum, Drammen, Jessheim og har mottatt flere priser og utmerkelser for sitt arbeid.

| |


SE ALLE SOM JOBBER I MIRIS
Ønsker du mer informasjon?

KONTAKT OSS

Har du spørsmål om våre eiendomsprosjekter, eller ønsker du å vite mer om MIRIS Eiendom?

Fyll inn din kontaktinformasjon, og vi vil ta kontakt med deg.