Skien

Klosterskogen

map-marker
p3.png
35% est avkastning
p4.png
Ferdigstilt
p2.png
Klare for salg
p1.png
Skien
Ferdigstilt prosjekt 

Om Klosterskogen 

I Solumgata 40, ved Klosterskogen i Skien, er det oppført en firemannsbolig hvor vi har benyttet oss av en ny moderne produksjonsmetode som gir en høyere standard. Eiendommen er ferdigstilt og to av leilighetene er solgt.

Leilighetene ligger i et fint område av Skien, med nærhet til alle fasiliteter, flere dagligvareforretninger, banker, bussholdeplass, skoler og offentlige kontor.

Eiendommen har en meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet og  ligger i en rolig sidegate med lite gjennomfartstrafikk - hovedsakelig kjøring til naboeiendommene. Kort vei til skoler, turområder, lysløype, idrettsanlegg, svømmehall, Åletjern og Skien sentrum. God bussforbindelse mellom Skien og Porsgrunn, og kort gange til bussholdeplass.

Det planlegges flere lekeplasser og grønne "lunger" på fine fellesarealer i område ved eiendommen. Gangavstand til barnehage og barneskole. 

 

Vi forventer at dette er 4 leiligheter som kommer til å være vesentlig mer energivennlig, enn det som er normalt for nye hus.

 

 

Klare for salg

Eiendommen er bygget opp av kvalitetsriktige materialer, vinduer og dører i 3-lags glass for å dempe både lyd og utetemperaturer. Bygget er satt opp av elementer med magnesiumoksid board og 2-stykks OSB plater. Elementene er levert med plater for utvendig kledning og leveres malt med et mellomstrøk fra leverandør. Innvendig er de levert klare for montering av gipsplater.

Det er meget gode sol- og utsiktsforhold fra eiendommens terrasser og uteområder.

Involverte

Jean-Pierre Kelders - Prosjektleder

Prosjektledelse i MIRIS Eiendom AS | 404 87 000 | jean.pierre.kelders@miris.no


Jean-Pierre Kelders har lang erfaring fra eiendomsbransjen og har teknisk innsikt og erfaring med både design/konstruksjon, prosjektering, bygging og drift av ulike type anlegg og eiendom.

Kelders har tidligere ledet en rekke større prosjekter innen oljesektoren og har jobbet som administrerende direktør i NLI Engineering Industry AS og Norsveis/K-Svets AS.

Stig Engebretsen - Megler

Eiendomsmegler DNB Eiendom | 916 81 550 | stig.engebretsen@dnbeiendom.no


Stig Engebretsen jobber som eiendomsmegler i DNB Eiendom og har lang erfaring som eiendomsmegler. Med sine 12 år som megler har han solgt ca 1100 eiendommer i Telemark, og kjenner godt til markedet her. 
SE ALLE SOM JOBBER I MIRIS
Ønsker du mer informasjon?

KONTAKT OSS

Har du spørsmål om våre eiendomsprosjekter, eller ønsker du å vite mer om MIRIS Eiendom?

Fyll inn din kontaktinformasjon, og vi vil ta kontakt med deg.